NEUROPATHIE

Zenuwpijn zit in de hersenen. Dáár ervaren we pijn en dit heeft met name grote weerslag in de voeten. Zenuwpijn is een chronische pijn die een enorme impact heeft. Veel mensen met kanker of diabetes kunnen daar last van hebben. Maar ook bij het ouder worden, kunnen neuropathische klachten ontstaan. Pijnlijke voeten, het gevoel dat u op watten loopt of dat er mieren in uw voeten zitten. Met een Welness behandeling, bestaande uit Acupressuur- en massage technieken gericht op neuropatische pijnen maar ook vermoeidheid, spanning, verkramping, misselijkheid en droge huid, kunt u een mentale ontspanning ervaren. U bevordert daarmee het zelf herstellend vermogen van uw lichaam.

 

Nieuw: hot-Stone voet-onderbeen massage

Deze vorm van massage geeft een weldadig gevoel van ontspanning. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn van top tot teen.

Wij gebruiken uitsluitend BB100% natuurlijke producten tijdens onze Wellness behandelingen.

CODECERTIFICAAT

Het codecertificaat geeft aan dat wij als pedicure voldoen aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.